Verf aan topkwaliteit, onze passie!

Wij bieden een uitgebreid assortiment van kwaliteitsverven aan. U kunt kiezen uit tal van kleurenwaaiers waaronder PPG Ral kleuren, Farrow&Ball, Pure&Original, Sikkens authentieke kleuren, …

Onze verf kan gebruikt worden voor diverse doeleinden. Ons assortiment bestaat uit een brede waaier van houtbescherming, interieur-, gevel-, kalk- en kaleiverven, , lak-, metaal-, hygiëne-, brandvertragende en vloerverven.

‘Decoratie Miserez’ is verdeler van het professionele merk Sigma. Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren. Het gamma producten biedt een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking en verfraaiing, rekeninghoudend met een zo min mogelijke belasting voor mens en milieu. Naast het hoofdaanbod SIGMA zijn bij Decoratie Miserez ook nog andere merken te verkrijgen zoals Sikkens, Boss Paints, Ciranova, Pure&Original, … .

Hebt u nood aan kleuradvies of hebt u vragen over verfproblemen? Aarzel niet om ons advies te vragen! Contacteer ons of spring eens binnen in onze winkel!

Interieurverven

Wilt u uw binnenmuren of plafond verven? Dankzij dat nieuwe kleurtje ziet uw ruimte er in één oogopslag volledig anders uit! Naast de juiste kleur zorgt ook de juiste verfsoort en voorbereiding voor een feilloos eindresultaat.

Gevelverven

Het pronkstuk van uw woning of gebouw is de gevel. Naast de kleur speelt ook het type verf een belangrijke rol. Naargelang de situatie en uw vereisten (buitenweerstand, kleurvastheid, mos- en schimmelwerend) helpen wij u graag om het beste systeem te kiezen in uw favoriete kleur.

Kalk- en Kaleiverven

Een authentieke look voor uw muren dankzij kalk- en kaleiverf! Zowel kalk als kalei zijn minerale verven met een groot ecologisch en traditioneel karakter. Zij behoren tot één van de alleroudste procedés en hebben tal van voordelen (vochtregulerend, ontsmettend, authentiek, …).

Houtbescherming

Niettegenstaande dat hout een warm en authentiek materiaal is, vraagt het een maximale bescherming en onderhoud. Wenst u het behoud van het natuurlijk aspect of een krasvaste bescherming? Wij helpen u graag het gepaste systeem voor uw houtwerk te kiezen.

Lakken

Wenst u uw voordeur piekfijn in hoogglans afgelakt of verkiest u toch liever een strak mat gelakte? Eén ding staat vast, net lakwerk zorgt voor de absolute finishing touch! De toepassingen van lakwerk zijn quasi eindeloos net zoals het kleurenpalet waaruit gekozen kan worden. Aarzel niet om ons advies te vragen en spring binnen in onze winkel!

Metaalverven

Een ijzeren poort, een radiator, een aluminium raam of zelfs een liftdeur: metaal schilderen is heel specifiek en daarom pakt u dit best ook heel gericht aan in functie van de staat van het metaal en het type materiaal om zo een duurzaam resultaat te bekomen. Wij helpen u graag het gepaste systeem voor uw metaalwerk te kiezen.

Hygiëneverven

Hygiëneverven zijn onmisbaar voor zorginstellingen, labo’s en ziekenhuizen, maar ook de foodsector heeft hier absoluut baat bij. In deze sectoren moeten muren en objecten immers perfect gereinigd en ontsmet worden. Daarnaast lenen deze verven zich ook uitstekend voor toepassingen in de keuken en badkamer thuis.

Brandwerende verven

Moet u een gebouw extra beschermen en brandvertragend behandelen? Hout, beton of staal? Ook hiervoor bent u bij Decoratie Miserez aan het juiste adres.

Vloerverven

Of u nu de vloer in uw garage, een magazijnvloer of de vloer van burelen verft, wij hebben voor alles een passende verf of coating. Vloerverf is een goed hechtende en slijtvaste verf zowel voor binnen- als buitentoepassingen.

Verftoebehoren

Alles begint met het juiste materiaal. U kunt bij ons terecht voor tapes, kwasten, verfrollen, verfbakken, afdekfolie, plamuurmessen en zoveel meer. Kwaliteitsvolle materialen voor de voorbereiding tot aan de afwerking vindt u ook bij ons.